• +36 (62) 430 823 | 6725 Szeged, Kálvária sgt. 38.
  • Hétfő és csütörtök: 13:00 - 17:00

Elérhetőség

A rendelő jelenlegi helye májusban még biztosan:  

Kálvária Orvosi Rendelők
6725 Szeged, Kálvária sgt. 38. I. emelet

Rendelésem időpontja:

  • Hétfő: 13-17
  • Csütörtök: 13-17

 

Júniusban rendelésemet megszüntetem, végleg nyugdíjba vonulok. Első unokám megszületése sok régen és nagyon várt változást hozott az életembe, így szeretnék minél többet a családommal foglalkozni.


Megfelelő utódomról úgy gondoskodok, hogy májusi rendelésem alatt ő is jelen lesz a vizsgálatoknál. Ha betegeim elnyerik az ő bizalmát is, nyugodt lelkiismerettel irányítom őket hozzá, aki szintén nagyon empatikus orvos, jó szakember, s hozzám hasonlóan alkalmazza a paramedicinális eszközöket a betegségek megelőzéséért, kezeléséért, a gyógyulásért. Ha ő is elfogadja a 34 éve hozzám hűségesen járó, kedves pácienseimet, azt gondolom, az átmenet zökkenőmentes lesz, és mindenki megelégedésére szolgál.


Kedves Betegeim!


Köszönöm eddigi bizalmukat. További jó egészséget, betegségeik esetén abból mielőbbi kigyógyulást kívánok!  S tudják, a betegségeket jobb megelőzni, így figyeljenek a helyes táplálkozásra, testmozgásra továbbra is, kezeljék a stresszt természetes technikákkal, gyógynövényekkel, immunitásukat védjék vitaminokkal, nyomelemekkel! Tudják, mit mondott Szent-Györgyi Albert? "A vitamin akkor okoz betegséget, ha nem esszük meg". Nincs olyan orvos és vizsgálat, ami megelőzi a bajt, de az időben felfedezett problémák holisztikus módszerekkel megoldhatók. Mi orvosok, természetgyógyászok, gyógyszerészek vagy "vajákosok" csak segíteni tudunk, igazából a test öngyógyító folyamatait kell segíteni minél természetes formában és anyagokkal. Régi közmondás: "Az Orvos kezel, a Természet GYÓGYÍT.


Feltehetően egy ideig ez a honlap hasznos segítségükre lesz, s ha új elérhetőség lesz szükséges, azt is itt fogom közölni.


Üdvözlettel: Dr. Kohán József bőrgyógyász-bőrsebész-kozmetológus, biorezonanciás orvos.