• +36 (62) 430 823 | 6725 Szeged, Kálvária sgt. 38.
  • Hétfő, csütörtök: 13:00 - 17:00 | Kedd: 8:00 - 12:00 | Péntek: 13:00 - 16:00

Bőrdaganatok műtéte, bőrsebészet

bordaganatok-mutete-borsebeszet.jpg
A bőrgyógyászok mindig is végeztek betegeiken különféle műtéteket, de a modern idők szakosodásával ma már külön tevékenységi körnek számít a bőrsebészet.

"Az orvos kezel, a természet gyógyít." (Hippokrátesz)

A leggyakoribb beavatkozások közé tartoznak a különböző tályogok megnyitása, a körömműtétek, a szemölcsök, bőrdaganatok eltávolítása vagy a bőr lecsiszolása, maratása (a hegek, tetoválások eltüntetésére), az aranyerek kezelése (melyeket a proktológiával foglalkozó sebészek mellett az új terápiás lehetőségeknek köszönhetően ismét több bőrgyógyász végez).


Az 1989-ben alapított CURE Kft. bőrgyógyászatán, a szegedi Forrás Hotelben kezdtem el bőrsebészeti tevékenységem. Jelenleg a Kálvária Orvosi Rendelők (6725 Szeged, Kálvária sgt. 38.) I. emeletén várom a hozzám forduló betegeket. Mivel lehetőség van telefonos bejelentkezésre, percnyi pontossággal fogadom pácienseimet (a soron kívül jelentkezőknek egy kicsit várniuk kell.)


Az általános bőrgyógyászati vizsgálat mellett legfontosabb tevékenységemnek tartom a bőrrákszűrést, melyet egész évben ingyenesen végzek. Szükség esetén dermatoszkópos vizsgálódás után az anyajegy vagy más daganat eltávolítását is vállalom - természetesen minden esetben szövettani feldolgozással, melynek eredményét a beteg címére elküldöm.     

kepek-919.jpg

A vírusos szemölcsök kivételét is igyekszem a leghumánusabb módon, érzéstelenítésben végezni, s a műtétek után (köszönhetően az infravörös koagulátornak) minimális kötéssel távozhatnak a betegek, mivel nincs jelentős vérzés.

Az előbbi technikával 5 perc alatt lehet "behegeszteni" az aranyereket (előzetes kivizsgálás, "tükrözés" után), s a 6 hetes gyógyulás ideje alatt sem jelentős fájdalom, sem erősebb vérzés nem szokott jelentkezni, és a páciensek nyugodtan élhetik megszokott életüket, dolgozhatnak.


Hegkorrekciót, kisebb kozmetológiai-bőrsebészeti és esztétikai beavatkozásokat is végzek rendelésemen.

Vissza