• +36 (62) 430 823 | 6725 Szeged, Kálvária sgt. 38.
  • Bőrgyógyászat: Hétfő, szerda: 13:00 - 17:00 | Bőrsebészet: Csütörtök: 13:00 - 17:00

Most mivel foglalkozom

most-mivel-foglalkozom.jpg
Aki nem hajlandó időt és pénzt áldozni az egészségéért, majd fizetnie kell a gyógyulásáért! Sebastian Kneipp

2001-ben nagyon érdekes dolgot mutattak nekem. Egy literes kiszerelésű, magas oxigéntartalmú ásványvíz volt. Számos panaszomra olyan lenyűgöző hatással volt, hogy félretettem minden szkepticizmusom, és beástam magam a víz és az oxigénterápiák irodalmába.

Szinte nem létezik olyan termékforgalmazói, MLM vagy share marketing hálózat, amelyik munkatársa ne keresett volna fel. Voltak nagyon ígéretes gazdagodási lehetőséget kínáló cégek, természetesen magas belépési összeggel, állandó vásárlási és eladási kényszerrel, olyanok, melyek egyetlen termékkel (gyógynövénnyel) akartak minden problémát megoldani, de Nagy Gabriella szerénysége és az általa velem megitatott oxigénes oldat előhozta belőlem azt a kíváncsiságot, amit gyermekkorom egyik kedvenc tudományos filmje címe sulykolt belém: "Mindent tudni akarok". Ez volt a CaliVita International Kft.

kepek-1374.jpg

Olyan dolgokat állított későbbi szponzorom erről a termékről, aminek ma már több, mint 100 társát forgalmazzuk táplálék kiegészítők, vitaminok, ásványanyagok, nyomelemek, kozmetikai és háztartási környezet- és emberkímélő változatban illetve addig sosem hallott elektronikai eszközöket, hogy kénytelen voltam belátni, nem tudhatok mindent, utána kell olvasnom a kapott információknak.

Nem csalódtam. Sem a termékekben, sem a cég üzleti lehetőségeiben, de számomra az volt a megnyerő, hogy az új tudás birtokában ismét azt éreztem, egy csomó embertársamon, családtagokon, barátokon, ismerősökön s nem utolsó sorban betegeimen is tudok segíteni ilyen óriási választékból, amit a cég termékein keresztül jó lelkiismerettel megtehetek, és amely tevékenységet akkor is folytathatom, ha már fogy az erőm a klasszikus gyógyításhoz, a bonyolult műtétekhez. A megismert tudományos cikkek pedig tovább erősítették a hitemet, hogy soha nem az orvos gyógyít, hanem a természet, és az akkor tudja a beteg egészségét visszaadni, ha a hiányzó vitaminokat és egyéb anyagokat szakszerűen pótolhatom a CaliVita termékeiből.

Vissza